El dia 30 no només farem una festa al parc de l’Estació del Nord amb un concurs d’espectacles teatrals: també podràs participar en tallers gratuïts conduïts per monitors professionals. Fer acrobàcies aèries amb una tela, participar en una gimcama teatral o aprendre sorprenents trucs de màgia… tot està a les teves mans. T’hi atreveixes?

Acroioga. Aprendrem les postures del ioga acrobàtic, una disciplina que combina l’acrobàcia amb el ioga i que es duu a terme en parella. Es treballa l’equilibri, la tècnica, la consciència corporal, la força, la flexibilitat.

DapoStar. És un joc que combina l’exercici físic amb el mental, la participació individual i col·lectiva, les habilitats esportives. Fabricat únicament amb teles i fils, s’usa una estrella de 8 puntes que es fa girar sobre sí mateixa per tensar la tela i adquirir la forma adequada per planejar a l’aire.

Tela acrobàtica. Aprendrem aquesta pràctica de circ, basada en exercicis aeris. Una monitora especialitzada ensenyarà com fer coreografies i acrobàcies suspesos des d’una gran tela. Es tracta d’un esport per al qual es necessita força i flexibilitat.

Slackline. Com si fossim equilibristes, ens pujarem a una cinta plana, lligada a dos arbres als extrems i caminarem per la corda fluixa. L’slackline és considerat un esport des de fa 30 anys i serveix per entrenar els corredors i escaladors.

Màgia. El mag Lynch es convertirà en mestre per un dia i ens ensenyarà trucs de màgia d’aquells que deixen tothom bocabadat. Al seu taller, també podrem aprendre activitats circenses, com ara fer malabars i fer servir el diavolo.

Gimcama teatral. Per equips guiats per un monitor, competirem en una mostra final d’improvisació teatral. Primer haurem de superar unes proves per formar un equip i arribar a la final dalt d’un escenari.