FESTIVAL DE TEATRE DE PETIT FORMAT

L'Estació Escèni_K

Espai 3

La venedora de llumins. Un esclat de llum a tres veus

Basat en el conte de Hans Christian Andersen, aquesta proposta de la companyia Com un llum ens situa en un carreró fred, on una venedora de llumins cantarà a tres veus per escalfar la nit.

Espai 2

La doble hélice

Partint de la construcció de l’univers a partir d’organitzacions estructurades i seqüenciades, Sílvia Batet Lladró i Bruno Ramírez proposen un espectacle de dansa on el moviment és vist com una espiral, com un engranatge, un exercici d’acumulació vertical.

Espai 1

Porque te vas

Música, vídeo, dansa i teatre es combinen en aquest espectacle de la companyia Les endorfines. Amb la cançó de Jeannette dels anys ’70 Porque te vas com a rerefons, l’espectacle explica una història d’amor sense filtres entre tres joves depressius.

Espai 1

Trilogia de la desafecció

Entre el cabaret i la performance, en aquest espectacle de creació col·lectiva “tres cossos parlen de les seves diferències, monstruositats, alteritats i perifèries, tres cossos que ens vénen a parlar dels mals que implica la norma”. La porten a escena Júlia Barbany, Ricard Boyle i Marc Domingo.

Espai 3

Siniestra

Aquest espectacle de petit format combina paraules i cos, idees amb moviment. Escrita i dirigida per Cesc Sabater i interpretada per Enric Pera Gresely, Sandra Miret i Meri Anglés, aquesta obra “és un petit dibuix desfigurat de la societat actual a través d’unes veus que no se sap ben bé d’on provenen”.

Espai 2

Reflejo

Acceptem la desigualtat entre home-dona com un fet social més? Assumir-ho i mirar cap a una altra banda ens deshumanitza. Quatre noies joves tancades a la presó. Supervivència, violència i culpabilitat. Una proposta de Júlia Barragán Perich, Blanca Boza Martínez, Júlia Morella Geli i Clara Peteiro García.

Tallers i activitats

De 18.00 a 21.00h.

acro-yoga

Acroioga

Aprendrem les postures del ioga acrobàtic, una disciplina que combina l’acrobàcia amb el ioga i que es duu a terme en parella. Es treballa l’equilibri, la tècnica, la consciència corporal, la força, la flexibilitat.

a tela

Tela acrobàtica

Aprendrem aquesta pràctica de circ, basada en exercicis aeris. Una monitora especialitzada ensenyarà com fer coreografies i acrobàcies suspesos des d’una gran tela. Es tracta d’un esport per al qual es necessita força i flexibilitat.

DapoStar

DapoStar

És un joc que combina l’exercici físic amb el mental, la participació individual i col·lectiva, les habilitats esportives. Fabricat únicament amb teles i fils, s’usa una estrella de 8 puntes que es fa girar sobre sí mateixa per tensar la tela i adquirir la forma adequada per planejar a l’aire.

ARCHI_3572171200x771

Slackline

Com si fossim equilibristes, ens pujarem a una cinta plana, lligada a dos arbres als extrems i caminarem per la corda fluixa. L’slackline és considerat un esport des de fa 30 anys i serveix per entrenar els corredors i escaladors.

trucos-para-trabajar-en-genially

Màgia

El mag Lynch es convertirà en mestre per un dia i ens ensenyarà trucs de màgia d’aquells que deixen tothom bocabadat. Al seu taller, també podrem aprendre activitats circenses, com ara fer malabars i fer servir el diavolo.

images

Gimcama teatral

Per equips guiats per un monitor, competirem en una mostra final d’improvisació teatral. Primer haurem de superar unes proves per arribar a formar el nostre equip i arribar a la final dalt d’un escenari.

Zona Gastro amb Música

De 19 a 2 h

Sopar i beguda a l'aire lliure amb música de DJ Rambla i bona companyia.